MagNet e-Publishing - tehokas työkalu digitaalisten julkaisujen hallintaan

torstai 30. toukokuuta 2024

Selattavien online-julkaisujen käyttö digitaalisen sisällön esittämiseen visuaalisesti houkuttelevalla tavalla on tullut yhä suositummaksi. Erityisesti lehdet, esitteet ja tuoteluettelot halutaan yhä enemmän selattaviksi online julkaisuiksi omille kotisivuille, sekä jaettavaksi yleisölle. Tämä trendi on kuitenkin kantanut mukanaan myös virheellisiä käsityksiä. Tässä selvennämme muutamia yleisiä väitteitä selattavista julkaisuista ja vastaamme niihin.

Näin luot selattavan, interaktiivisen ja sitouttavan vuosi- ja toimintakertomuksen

tiistai 21. toukokuuta 2024

Yleisesti ottaen useimmat tilinpäätös- ja toimintakertomukset julkaistaan neljän ensimmäisen kuukauden aikana tilikauden päättymisen jälkeen.

Muuttaminen tilinpäätös- ja toimintakertomus interaktiiviseksi online-julkaisuksi on erinomainen tapa sitouttaa lukijoita ja korostaa yrityksen tärkeitä näkökohtia. Se voi parantaa sitä, miten tieto koetaan ja omaksutaan lukijoiden toimesta. Tässä on koottu lista vinkkejä ja esimerkkejä, jotka tekevät raportista kiehtovamman ja vuorovaikutteisemman.

Tuotekampanjan luominen tuotekatalogista

keskiviikko 15. toukokuuta 2024

Luomalla kampanjaesitteen valitulle tuotteelle tuotekatalogistasi, voit tehokkaasti lisätä tietoisuutta ja myyntiä juuri kyseiselle tuotteelle.

Kampanja voi myös toimia alustana arvokkaan asiakaspalautteen ja markkinatiedon keräämiseen, jota voidaan käyttää tulevien markkinointitoimien parantamiseen.

Tässä opas vaiheittani miten voit luoda kampanjaesitteen.

Yleisiä tapoja muuntaa dokumentit PDF-muotoon

tiistai 23. huhtikuuta 2024

Joskus saatat joutua kokoamaan esimerkiksi laajan raportin tai esitteen, joka on tarkoitus jakaa organisaatiosi eri tiimeille. Sinulle nopein ja helpoin tapa luoda tämä dokumentti voi olla käyttää Microsoft Wordia, Exceliä tai PowerPointia, sillä nämä ohjelmat sisältävät tarvittavat työkalut tekstien, grafiikan, kuvien ja videoiden lisäämiseen. Kun dokumentti on valmis, sinun tulee muuntaa se PDF-muotoon. Dokumentin vieminen PDF:ksi voidaan tehdä usealla eri tavalla, riippuen käytössäsi olevasta ohjelmistosta tai käyttöjärjestelmästä.

1 – 5 / 13