Tuotekampanjan luominen tuotekatalogista

keskiviikko 15. toukokuuta 2024

Luomalla kampanjaesitteen valitulle tuotteelle tuotekatalogistasi, voit tehokkaasti lisätä tietoisuutta ja myyntiä juuri kyseiselle tuotteelle.

Kampanja voi myös toimia alustana arvokkaan asiakaspalautteen ja markkinatiedon keräämiseen, jota voidaan käyttää tulevien markkinointitoimien parantamiseen.

Tässä opas vaiheittani miten voit luoda kampanjaesitteen.

Yleisiä tapoja muuntaa dokumentit PDF-muotoon

tiistai 23. huhtikuuta 2024

Joskus saatat joutua kokoamaan esimerkiksi laajan raportin tai esitteen, joka on tarkoitus jakaa organisaatiosi eri tiimeille. Sinulle nopein ja helpoin tapa luoda tämä dokumentti voi olla käyttää Microsoft Wordia, Exceliä tai PowerPointia, sillä nämä ohjelmat sisältävät tarvittavat työkalut tekstien, grafiikan, kuvien ja videoiden lisäämiseen. Kun dokumentti on valmis, sinun tulee muuntaa se PDF-muotoon. Dokumentin vieminen PDF:ksi voidaan tehdä usealla eri tavalla, riippuen käytössäsi olevasta ohjelmistosta tai käyttöjärjestelmästä.

5 syytä miksi yhdistää e-julkaisut omalle galleriasivulle

torstai 1. helmikuuta 2024

Asettamalla yhtiön printtimateriaalit näytille omalle kotisivun galleriasivulle selattavassa ja helposti luettavassa ePaper-formaatissa, korostat brändin markkinoinnin viestiä.

Yritykset tarjoavat digitalisoitumisen yhteydessä asiakkailleen yhä laajemmin selailtavia pdf:iä luettavaksi netissä. Nämä e-julkaisut, tai englanniksi ePaper, flipbook tai eBook, tarjotaan luettaviksi yrityksen omilla webbisivuilla ja viimeisintä huutoa on tarjota julkaisut selattaviksi omalta galleriasivulta.

4 syytä miksi sivu kerrallaan näyttävä digijulkaisu on parempi kuin pdf

tiistai 13. joulukuuta 2022

4 syytä miksi sivu kerrallaan näyttävä digijulkaisu on parempi kuin pdf.

Perinteinen digijulkaisu on aukeamittain selattava näköislehti, jossa sivut käyttäytyvät kuin paperilehdessä. Jotkut kokevat tämän julkaisutavan vieraaksi ja julkaisevat aineistonsa mieluummin pdf-tiedostona tai tavallisena verkkosivuna. Monille ei tule mieleen, että digijulkaisu voi näyttää erilaiselta kuin on totuttu. Digilehti voi esimerkiksi asettaa näyttämään sivu kerrallaan ja ilman paperilehteä jäljittelevää sivunkääntöefektiä. Tässä artikkelissa käydään läpi tällaisen e-julkaisun neljä etua.

1 – 5 / 11