Miten tehdä PDF-tiedostosta saavutettavan

perjantai 13. marraskuuta 2020

Tässä artikkelissa kerromme miten voit lisätä PDF-tiedostojesi saavutettavuutta ja esteettömyyttä, erityisesti näkörajoitteisia käyttäjiä varten. Tällaiset käyttäjät käyttävät usein ruudunlukijoita jotka lukevat tekstin ääneen ja näppäimistöä navigointiin. Artikkeli sisältää myös ohjeita Adobe Acrobat Pro sovelluksen käyttäjille.

Saavutettavuussymboli.

Mitä netissä julkaistavassa PDF:ssä tulisi huomioida? Ohjeet optimoinnille

torstai 21. maaliskuuta 2019

PDF on suosittu formaatti netissä, mutta sitä käytetään liian usein ilman optimointia. Raskaat kymmenien tai jopa satojen megatavujen PDF-tiedostot toimivat todella hitaasti selaimissa ja mobiililaitteilla ja turhauttavat käyttäjiä. Tästä syystä on tärkeää tehdä verkkokäyttöä varten optimoitu PDF ennen tämän julkaisemista netissä. Tästä artikkelista löydät helpot ja nopeat ohjeet tähän.

Näköislehdet pilvessä vai omalla palvelimella? Hyödyt ja haitat

tiistai 20. marraskuuta 2018

Kun tutkitaan erilaisia e-julkaisuratkaisuja törmätään nopeasti kysymykseen halutaanko julkaisuille pilvitallennusta vai tallentaa omalle palvelimelle. Pilvipalvelut ovat päivän trendi, joten useimmat valitsevat automaattisesti tämän vaihtoehdon ilman sen tarkempaa miettimistä. Tässä artikkelissa saat työkalut harkittuun päätökseen sekä tämän perusteluun pomollesi.

6 syytä miksi digiversio esitteestä ja asiakaslehdestä on kannattavin julkaisumalli

tiistai 3. huhtikuuta 2018

Sisältömarkkinointi on nousussa. Siihen panostetaan yhä enemmän organisaatioiden omia ja ostettuja voimavaroja. Miksi tehdä digitaalinen lehti painetun yhteydessä tai edes vain digilehti?

Liian usein tekijöiltä unohtuu digilehden edut:
Vaivattomuus ja kustannustehokkuus.

Lehden tutuin olomuoto on painotuote, vaan ei ehkä kaikille enää!
Alla kuusi syytä miksi e-julkaisu kannattaa tuottaa asiakkaiden hyväksi.

5 hyvää vinkkiä kun haluat toteuttaa sähköisiä digijulkaisuja

perjantai 2. helmikuuta 2018


ePaper, verkkojulkaisu, näköislehti, digipaper, online-kuvasto - nimiä samalle asialle on yhtä monta kuin palveluntarjojia, sovelluksia ja ratkaisuja markkinoilla. Haluat kuitenkin saada esim. asiakaslehtesi selattavaksi omille kotisivuille, mutta et tiedä mistä aloittaa?


Tänä päivänä markkinoilla on runsaasti erilaisia ratkaisuja, teknisiä termejä ja ominaisuuksia jotka helposti hämmentävät käyttäjiä. Kokosimme tähän 5 tärkeintä vinkkiä, joiden avulla valinta helpottuu ja pääset alkuun.

1 – 5 / 7