Nettijulkaisun teko on yllättävän helppoa MagNet e-Publishing palvelulla

keskiviikko 31. tammikuuta 2018

MagNet e-Publishing palvelu on helpoin tapa julkaista printit ja pdf-julkaisut laadukkaasti nettiin ja mobiililaitteille. Palvelu sopii sekä aloittelevalle julkaisijalle että ammattilaiselle ja toimii ns. itsepalvelukäyttöliittymällä.

Siirry MagNet e-Publishing palveluun

Moderni html5-tekniikka tekee julkaisutoiminnasta joustavan

Julkaisupalvelu on täydellinen ratkaisu etenkin yritysten omalle edulliselle julkaisutoiminnalle. Siinä on nykyaikainen tekniikka ja sillä on ennen kaikkea helppoa julkaista ja jakaa tyylikkäät helposti selattavat digijulkaisut vaikuttavasti ja tehokkaasti. Toiminta ei vaadi minkään sovelluksen asentamista.

Palvelun hallintatyökalulla siirretään (drag&dropilla tai klikillä) PDF-tiedosto palveluun ja saadaan automaattisesti käyttövalmis nettijulkaisu minuuteissa. Kertajulkaisu kaikkialle käytettäväksi, oma sisältö kaikkialle. Käyttöliittymällä on reaaliaikainen näkymä kaikkiin aktiivisiin julkaisuihin. Siitä voidaan selata sekä upottaa julkaisut halutulle kotisivulle ja helposti poistaa vanhentuneet julkaisut.

e-julkaisut toimivat kaikissa mobiililaitteissa, tableteilla ja työasemilla

Mobiiliversion tuki sisältää sekä Windows Phone, Mac iOS että Android käyttöjärjestelmät. Nettijulkaisut on helppo jakaa sosiaaliseen mediaan kuten Facebook, Google+, LinkedIn ja Twitter yhdellä klikillä. Julkaisu voidaan myös jakaa sähköpostilla helposti. Jaettavalla digijulkaisulla aktivoidaan lukijakuntaa laajemmin ja varmistetaan tehokas levikki.

Käyttöliittymässä on vakiona 8 eri kielen tuki ja Google Analytics seurantakoodilla varmistetaan että jokaisen julkaisun lukutiheyttä voidaan seurata. Palvelu on aina ilman kolmansien osapuolien mainoksia eikä palveluun yhdistetä vieraita julkaisuja. Näin lukijan keskittyminen tarjottavaan julkaisuun ei ole koskaan uhattuna.

Navigointia tukevan sisällysluettelon esille tuominen aktivoidaan valmiiksi PDF-tiedostossa. PDF-tiedostoon aktivoidut linkit säilyvät automaattisesti yhtälailla toimivina ePaper julkaisussa. Julkaisuun voidaan näin liittää erilaisia rikastetun median ominaisuuksia ja tiedostoja, kuten videoita ja liitoksia muihin osoitteisiin, jolla korostetaan julkaisujen interaktiivista sisältöä ja toimivuutta.

Palvelun käyttäjälle, eli henkilölle joka julkaisee sisältöä, on työnkulku tehty näin mahdollisimman helpoksi. Tavoitteena lisäinformaation liittämisellä on aikaansaada lukijoiden uusiokäyntejä, eli sitouttaa ja aktivoida heidät.

Oy Communication Pro Ab juhlistaa jo yli 10 vuoden MagNet e-Publishing / e-julkaisujen tekemistä Suomessa, liity sinäkin mukaan tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja ota palvelu käyttöösi.

Kokeile MagNet e-Publishing palvelua

 Nettijulkaisun teko on yllättävän helppoa! Tiputa vain PDF-tiedosto ja sivulle ilmestyy hetken kuluttua linkki valmiiseen selailtavaan digijulkaisuun. Ilmainen MagNet koejulkaisusi toimii 7 päivää.

Tee ilmainen koejulkaisu