Sommaren - den perfekta tiden för online publikationer

den 20 juni 2024

Under semestertider får vi äntligen chansen att ta det där efterlängtade andrummet från vardagens stress och krav. Det är en tid för att koppla av och njuta av livets enkla glädjeämnen, som att läsa.

Att publicera blädderbara PDF-filer under semestertider kan vara en strålande idé.

Vanliga missuppfattningar och sanningar om blädderbara publikationer

den 26 mars 2024

Att använda blädderbara onlinepublikationer för att presentera digitalt innehåll på ett visuellt attraktivt sätt har blivit alltmer populärt, särskilt för tidskrifter, broschyrer och produktkataloger. Denna trend har dock inte varit utan sina myter och missförstånd. Nedan följer några vanliga påståenden om blädderbara publikationer vi bemöter och vår respons på dessa.

Skapa tillgängliga blädderbara PDF-dokument

den 27 februari 2024

Tillgänglig pdf och flipbook

När man skapar en tillgänglig blädderbar PDF är det viktigt att tänka på flera faktorer för att säkerställa att dokumentet är lättillgängligt och användarvänligt för alla, inklusive personer med funktionsnedsättningar.

Direktiven för myndigheter, kommun och andra offentligrättsliga organ syftar till ökad digital tillgänglighet för användare med funktionsnedsättning. Tillgänglighetskraven på webben gäller både PDF-filer och e-publikationer.

Vi har samlat ihop en lista på riktlinjer om hur du kan göra dina PDF-dokument mer tillgängliga för alla användare.

Gör företagets års- och verksamhetsberättelse mer interaktiv och engagerande

den 17 januari 2024


Generellt sett brukar de flesta års- och verksamhetsberättelser publiceras inom de första fyra månaderna efter räkenskapsårets slut.

Att göra en års- och verksamhetsberättelse till en interaktiv online-publikation är ett utmärkt sätt att engagera läsare och framhäva viktiga aspekter av företaget. Det kan förbättra hur informationen upplevs och absorberas av läsarna. Här är en sammansatt lista med tips och exempel för att skapa en mer engagerande och interaktiv rapport.

1 – 5 / 25