Här är några vanliga metoder för att exportera dokument till PDF format

den 30 maj 2023


Det kan förekomma situationer då man behöver sammanställa t.ex. en flersidig rapport eller en broschyr som skall delas ut till olika team inom organisationen. Du skapar dokumentet i Word, Excel eller i PowerPoint eftersom det är det lättaste och snabbaste sättet för dig. Dokumentet innehåller text, grafik, bilder och en video. När dokumentet är färdigt behöver du skapa en PDF. Det finns flera sätt att exportera dokumentet till PDF-format beroende på villken programvara eller villket operativsystem du använder.

5 orsaker varför det är fördelaktigt att samla dina online publikationer på ett och samma ställe

den 26 april 2023

Har du flera blädderbara online publikationer kan du automatiskt samla alla på din egen hemsida. Sätt fram dina blädderbara och lättlästa online publikationer på en gallerisida som samlingar. Alla online publikationer på ett och samma ställe på din hemsida.

Genom att integrera dina online publikationer på din egen hemsida kan du erbjuda en bredare och mer mångsidig samling av innehåll. Detta gör det möjligt för dina läsare att enklare hitta och läsa dina publikationer och gör ditt innehåll mer intressant och tillgängligt för en större publik.

Vi samlat ihop fem orsaker varför det är fördelaktigt att ha online publikationer samlade på ett ställe i en gallerisida på din egen hemsida.

5 exempel på videoklipp som du kan berika din online publikation med

den 1 februari 2023

Video fortsätter att vara ett effektivt sätt att engagera och få kontakt med publiker, och det förväntas bli en nyckelkomponent i digitala marknadsföringsstrategier under de kommande åren.

Det finns många olika sorters videoklipp som kan vara lämpliga att lägga till i en online katalog. Här är några exempel:

1 – 5 / 15