6 orsaker till varför den digitala versionen av broschyren och kundtidningen är den mest lönsamma publiceringsmodellen

den 5 augusti 2021

Innehållsmarknadsföring eller content marketing ökar mer än någonsin. Mer och mer resurser investeras i organisationernas egna och inköpta resurser. Varför skapa en digital tidskrift med tryckt sammanhang eller till och med bara en digital tidskrift?

Allt för ofta glömmer vi fördelarna med en digital publikation.

Enkelhet och kostnadseffektivitet.

Den mest bekanta formen av en publikation är en tryckt produkt, men kanske inte för alla längre! Nedan följer sex orsaker till varför en e-publikation produceras till förmån för kunderna.

Allt du behöver veta om digitala online publikationer - Del 3/3 Marknadsför din online publikation och generera leads

den 22 juni 2021

Hur marknadsför jag min online-publikation?

Din online-publikation betjänar 24/7 på din hemsida. På sociala medier kan du och dina följare dela publikationen vidare och på så sätt kan du få mera läsare.

Skicka nyhetsbrev och bädda in online-publikationen i brevet, i själva verket kan du bädda in den var som helst!

Om du har din tryckta publikation, sätt en liten reklam om online publikationen och ge dina läsare mera information. Berätta åt dem att det finns en online version av publikationen och vad de kan läsa, höra eller se videor om.

Konvertera dina intresserade läsare till leads med hjälp av formulär. Bädda in dina existerande formulär eller skapa nya enligt behov.

Glöm inte att följa upp hur din online publikation läses. Optimera publikationen för sökning och analys på Google. Tillägg Google Analytics för besöksstatistik.


Allt du behöver veta om digitala online publikationer - Del 2/3 Så kommer du igång!

den 15 juni 2021

I denna del behandlar vi 3 kriterier som du ska ha koll på då du väljer leverantör och hur du kommer igång.

1. Molntjänst eller pogramapplikation?

En molntjänst är oftast mer effektiv än en programapplikation. De flesta konverteringsprogram kräver oftast nedladdning, installering, uppdateringar och tid att undersöka och lära sig användningen av programet. Det tar tid och du behöver en del IT-kunskaper.

En molnbaserad lösning är omedelbart klar att använda och har ett intuitivt webbgränssnitt som endast innehåller de viktiga saker du verkligen behöver för att göra en effektiv blädderbar publikation. Du har de senaste testade versionerna i bruk, teknisk support finns till hands om du stöter på problem. Du kan arbeta var som helst och när som helst eftersom molntjänsten inte är bunden till en enda dator.

Allt du behöver veta om digitala online publikationer - Del 1/3 Nyttan med blädderbara online publikationer

den 8 juni 2021

Spara tid och resurser

Oavsett om du säljer produkter eller tjänster, är en blädderbar broschyr ett enkelt, förmånligt och professionellt sätt att synas på webben.

Katalog, kundtidning, produktbroschyr, årsredovisning, guide, skolningsmaterial. Då du redan har tryck materialet färdigt, varför inte sätta det online med det samma? Materialet är redan färdigt. 

En online publikation är kostnadseffektiv att marknadsföra internationellt på olika marknader och nå mera läsare.

Låga IT-insatser, inga IT-kunskaper behövs!

1 – 5 / 7