Sprid julglädje - locka kundintresse med interaktiva blädderbara PDF:er i julhandeln

den 7 november 2023

Maximera din digitala närvaro i julhandeln

När julhandelns klang börjar ljuda, är det dags att tänka på hur ditt företag kan sticka ut i den digitala snöstormen. Genom att utnyttja kraften i blädderbara PDF:er kan du skapa en festlig och interaktiv kundupplevelse som glittrar lika klart som säsongens ljusdekorationer.

Skapa medvetenhet med en vintermagisk produktkatalog

Julen är inte bara en tid för att ge, utan också för att upptäcka. Förvandla din produktkatalog till en blädderbar PDF och dela den i ditt nyhetsbrev. Visa upp dina stjärnprodukter i ett interaktivt format som låter kunderna klicka sig genom sidorna som om de bläddrade i en riktig papperskatalog. Genom att göra detta kan du skapa en omedelbar medvetenhet om ditt varumärke och dina erbjudanden på ett sätt som fängslar och förundrar.

Eliminera bekymmer med berättelser om kundframgång

Bygg förtroende genom att inkludera referenser och kundrecensioner i din blädderbara PDF. Låt dina kunder berätta sin historia om hur din produkt eller tjänst har förändrat deras jul till det bättre. Detta ger inte bara trovärdighet till dina erbjudanden utan skapar också en känslomässig koppling till dina kunder.

Julklappsguide, en digital önskelista

Varje julklappsjägare letar efter den perfekta gåvan. Gör det enkelt för dem med en digital julklappsguide. Inte bara ger det dina kunder en hjälpande hand i den ofta stressiga presentjakten, men det placerar också dina produkter i rampljuset som måste-ha gåvor.

Säsongsbaserade erbjudanden

Inkludera exklusiva erbjudanden och rabattkoder i din blädderbara PDF och se hur dina kunder jublar av glädje. Tillägg interaktiva kuponger eller specialerbjudanden som läsare kan klicka på för att omedelbart dra nytta av julrabatter. Erbjudanden som är specifika för nyhetsbrevsläsare ger en känsla av exklusivitet och kan stimulera omedelbara köp.

Julinspiration

Inspirera dina kunder med sidor fulla av julpynt, recept och DIY-projekt. Låt din blädderbara PDF bli en källa till inspiration där kunderna kan hitta allt från hur man dukar ett julbord till att skapa egna juldekorationer.

Upptäck jultraditioner från världens alla hörn

Gör din blädderbara PDF till en kulturell resa genom att dela roliga fakta och berättelser om jultraditioner från olika delar av världen. Detta ger en global touch till din marknadsföring och firar mångfalden av hur julen upplevs runt om i världen.

Dessa interaktiva element uppmuntrar inte endast till engagemang utan dröjer också kvar i minnet långt efter att nyhetsbrevet har lästs. Genom att väva samman dessa teman i din blädderbara PDF kan du skapa en digital upplevelse som lyser upp din kunds dag och gör din julmarknadsföring till något de ser fram emot år efter år.

 

Med MagNet e-Publishing tjänsten kan du dela din julkatalog lätt och enkelt till din målgrupp. Berikade publikationer ger läsaren en större upplevelse.
För att ytterligare förstärka läsupplevelsen finns det möjlighet att lägga till videor, bilder, animationer eller ljud inbäddat i din publikation.

MagNet ePaper Offline versionen är bra då din kampanj är riktad endast till en specifik grupp som t.ex. återförsäljare, användning till intern utbildning eller på platser med begränsad internetåtkomst.

Author Marianne Vainio

Marketing and Administration