5 exempel på videoklipp som du kan berika din online publikation med

den 1 februari 2023

Video fortsätter att vara ett effektivt sätt att engagera och få kontakt med publiker, och det förväntas bli en nyckelkomponent i digitala marknadsföringsstrategier under de kommande åren.

Det finns många olika sorters videoklipp som kan vara lämpliga att lägga till i en online katalog. Här är några exempel:

 1. Utbildningsvideoklipp

Videoklipp som ger information och instruktioner om olika ämnen kan vara bra att lägga till i en online katalog. 

2. Demonstrationsvideoklipp

Videoklipp som visar hur man använder olika produkter eller tjänster.

3. Informationsvideoklipp

Videoklipp som ger en översikt av olika ämnen eller företag. Till exempel videoklipp som visar hur hur olika processer fungerar eller ger inblick i ett företag.

4.Reklamvideoklipp 

Videoklipp som marknadsför olika produkter eller tjänster.

5. Nyheter, evenemang och händelser

Videoklipp som rapporterar om nyheter, olika evenemang och händleser. Till exempel ordförandens eller chefens hälsning.

 

Dessa är bara några exempel på videoklipp som kan vara lämpliga att lägga till i en online publikation. Det finns många fler olika sorters videoklipp som kan vara relevanta, beroende på vad din online publikation handlar om.

 

Med MagNet e-Publishing tjänsten är det du som bestämmer

MagNet e-Publishing tjänsten är anpassningsbar enligt publikationernas syfte. Med vår självbetjäning skapar och uppdaterar du publikationer flexibelt och kostnadseffektivt med förutbestämda inställningar. Utöver det erbjuder vi hjälp med anpassning och produktion. Vi är alltid redo att diskutera en hurudan publikation lämpar läsarna och vilket produktionssätt som passar er bäst. Med över 15 års erfarenhet av online publicering vet vi vad som är viktigt och kan erbjuda de rätta lösningarna.


Med MagNet e-Publishing molntjänsten laddar du upp dina pdf-filer och konverterar dem till en blädderbar html5-form på några minuter. När du vill utvidga din läsarkrets och sprida dit varumärke är en online publikation en utmärkt kanal.

Att göra en online-publikation är förvånansvärt enkelt! Prova gratis med din egna PDF. Din gratis testpublikation är i kraft i sju dagar.

Author Marianne Vainio

Marketing and Administration