Allt du behöver veta om digitala online publikationer - Del 1/3 Nyttan med blädderbara online publikationer

den 8 juni 2021

Spara tid och resurser

Oavsett om du säljer produkter eller tjänster, är en blädderbar broschyr ett enkelt, förmånligt och professionellt sätt att synas på webben.

Katalog, kundtidning, produktbroschyr, årsredovisning, guide, skolningsmaterial. Då du redan har tryck materialet färdigt, varför inte sätta det online med det samma? Materialet är redan färdigt.

En online publikation är kostnadseffektiv att marknadsföra internationellt på olika marknader och nå mera läsare.

Låga IT-insatser, inga IT-kunskaper behövs!

Nå en bredare målgrupp och berika online-publikationen

Online-publikationen är läsbar 24/7 på din hemsida och läsbar på alla platformer. Du kan bädda in publikationen var som helst.

Erbjud en häftigare läsupplevelse för dina läsare i din blädderbara online-publikation genom att berika publikationen. Det kan vara tex. en videohälsning av verkställande direktören i årsredovisningen, en liten produktförklaring till en pryl eller en video av en föreläsning i kurs/skolningmaterialet. En kort beskrivelse av hur man använder något.

Varför inte använda enbart PDF på hemsidan?

Att enbart ha en PDF-fil är tung och stor att ladda, plus att det tar kapacitet av läsarens platform. En online-publikation är lätt, blixtsnabb och behänding att läsa i alla format. Du kan ha en länk i online-publikationen för nedladdning av PDF-filen vid behov så länge du ser till att den är lätt.

Del 2/3 handlar om 3 kriterier som du ska ha koll på då du väljer leverantör för en online publikation och hur du kommer igång!

 

MagNet e-Publishing är ett välkänt varumärke

MagNet e-Publishing publiceringstjänsten har varit framgångsrik redan 12 år. Den hostingbaserade tjänsten är ägnad till att förbättra företagens marknadskommunikation. Tjänsten kräver varken investeringar, specialkunskap i sidombrytning eller IT-avdelningens stöd. Allt du behöver är en uppkoppling.

Bekanta dig med tjänsten www.virtualmagnet.eu/sv/

Author Marianne Vainio

Marketing and Administration